The perfect blend location, design, technology and the desire to develop a spectacular project within the reach of only a few.

This brand new villa development is simply the meeting point between urban and nature, comfort and sophistication, tranquillity and the most exquisite services and leisure, and much more .

With just 6 units, this truly is an intimate community centrally located between Marbella and Puerto Banús, in the established urbanization “Atalaya de Río Verde”.

A really special location just steps away from the most exquisite amenities and services offered by Marbella.

This development is synonymous with "LOCATION", with a unique position in Marbella, next door to the most exclusive services, restaurants, beach clubs, beaches, golf courses, shopping centres, schools, etc …

Each of them counts with 4 floors connected between them through a private lift as well as a staircase.

The Central Courtyard:

The central courtyard of each “Vila”, is undoubtedly the main axis, everything happens around this unique space, open to both the interior and the exterior. This courtyard rises and opens towards the sky from the ground to the top floor, filling the “Vila” with natural light and fresh air.

Everything in the “Vila” turns around this unique space, that combines the double height ceiling in the living room with the courtyard windows, increasing exponentially the sense of space. The view of the sky from the comfort of the sofa through the courtyard turns into an unique experience.

This private space becomes the perfect place in the “Vila” where to experience an outdoor sensation in the most intense privacy.

The ground floor level:

The ground floor of the “Vila” turns into an open space of more than 228 m2, where the kitchen, the central courtyard, the hallway, the living room, the dining room, the terrace and the garden merge.

An amazing outdoor entrance hall of more than 59 m2 gives access through the front door of the “Vila” to the ground floor level.

The first floor level:

The first floor, with a total area of more than 160 m2, counts with 3 ensuite bedrooms, and enjoys amazing views of the central courtyard from different angles.

The great hallway gives access to the master bedroom on one side and to the secondary bedrooms on the other.

Special care has been paid to the design of the master bedroom which counts with amazing spaces finished with the most exclusive, functional and elegant materials.

The master bathroom and the dressing area are perfectly integrated with the master bedroom and the private master terrace, counting with a total surface of more than 78 m2.

Every last detail has been considered in the design of the master bathroom and the dressing area, resulting in a harmonious beauty that will more than complement the exquisite subsequent decorations that will be made by the residents. The dressing area, of around 20 m2, includes folding glass doors bronze finish from floor to ceiling, combined with metallized laminated wood doors. The inside is fully-fitted with accessories imitating leather or textile and LED lighting.

Each of the amazing secondary bedrooms counts with bathroom and huge fitted wardrobes. These bedrooms access directly a terrace with spectacular views. One of the secondary bedrooms also enjoy views of the central courtyard, receiving extra light from the huge fixed windows.

The solarium:

The solarium area is more than 100 m2 and it becomes one of the favourite places in the "Vila", with an incredible 12,5 m2 private pool to enjoy bathing in the strictest privacy with unbeatable views, and also, an incredible outdoor cinema screen, to enjoy your favourite movie through a projector and built-in speakers.

The basement:

The basement of the house, with more than 74 m2, is fully finished, including a multipurpose room, bathroom and machine-laundry room. Each owner will be able to make their own use of this space according to their needs, being an extension of the "Vila" itself, with natural light and ventilation at the same time. From the basement of the house there is direct access to the underground communal area, with parking space for 4 vehicles.